Jääkaapissa odottaa tutun ja turvallisen halloumijuuston lisäksi kahta muuta grillijuustoa pääsyä maisteluun.... tänään oli vuorossa Taverna grillijuusto.

Juusto on vähälaktoosista, voimakassuolaista, lehmän maidosta tehtyä rakenteeltaan hieman pehmeämpää ja jotenkin tuntui rakenne rakeisammalta mitä halloumi on..... tämä on vaan meidän kahden syöjän diagnoosi.

Ihan ok juustoa Taverna grillijuusto on, vaan taitaa jäädä tähän kertaan ostaminen .

Paistoin juustoviipaleet pannulla tilkassa öljyä.

Kesäkurpitsa on valmistettu helppoakin helpommalla tavalla.... tarvitaan kesäkurpitsaa n. 1 cm viipaleina, paistamiseen öljyä +voita ja maustamiseen suolaa, mustapippuria myllystä,1 valkosipulin kynsi ja tuoretta persiljaa. Pannulle laitetaan rasvat ja annetaan niiden ruskistua, sitten kesäkurpitsaviipaleet ja valkosipulin kynsi halkaistuna pannulle ja paistetaan kesäkurpitsaviipaleet kummaltakin puolelta hyvän ruskeiksi ja maustetaan molemmin puolin oman maun mukaan. Vielä pintaan persilja ja valmista on.Tykkäsin!

 

Grillijuustopakkaus on tämän näköinen....