Kahden suklaan rommi-rusinafudget

1 prk ( =397g) kondensoitua maitoa

200 g valkosuklaata (Pandan)

150 g tummaa suklaata (pandan)

120 g rusinoita

½ dl tummaa rommia rusinoiden liotukseen

Laita rusinat kulhoon ja kaada tumma rommi niiden päälle. Anna rusonoiden maustua muutama tunti. sekoita niitä välillä.

Laita  kattilaan kondensoitu maito ja paloitetu suklaa. Kuumenna miedolla lämmöllä niin kauan aikaa kunnes seos on ihan tasaista. Sekoita koko ajan hyvin pohjaa myöten, ettei seos pala pohjaan.

Ota kattila liedeltä ja sekoita sekaan pehmenneet rusinat. Jos rusinoissa on vielä imeytymätöntä rommia, valuta se pois.... senhän voi vaikka tekijä maistella

Sekoita seos  ja jaa se silikonisiin muotteihin tai vaikka leivinpapaerilla vuorattuun isompaan astiaan/vuokaan. Minä käytin tupperin rasiaa. Laita fudge jähmettymään peitettynä kylmään. Muutaman tunnin/seuraavana päivänä kumoa fudget muoteista tai kumoa isompi levy ja laikkaa se halutun kokoisiksi palasiksi.... annoksesta tulee yllättävän paljon.

Kahvin seurana näitä äsken just vieraiden kanssa maisteltiin ja todettiin näiden olevan aika hipleän makuisia

Tykättiin.... tumma rommi maistui yllättävän paljon.... joten jos siitä tykkää, silloin fanittaa näitäkin. Ilman rommiakin ovat ihan taatusti hyviä.