Nopeaa ja helppoa....

Me söimme pihvit höyrytettyjen kasvisten ja salaatin kera. Jos aterialle kaipaa perunaa, voisi viereen tehdä vaikkapa lohkoperunoita.

 

Possupihvit pippuri-kermakastikkeessa

(4:lle)

4 viljapossun kinkusta leikattua pihviä ( käyttämilläni pihveillä oli raaka-paino n. 130 g / kpl )

öljyä + voita ruskistamiseen

kastikkeeseen;

 3-4 dl ruokakermaa + vähän vajaa dl vettä

125 g mustapippurijuustoa ( käytin Arjan Buko-mustapippurijuustoa koko pötkön...on hyvää)

suolaa

Ruskista lihat paistinpannulla, ripottele pintaan suolaa ja lisää sitten pannulle kerma, vesi ja paloiteltu juusto. Hauduta lihat kypsiksi välillä kastikkeella valellen. Tarvittaessa lisää pannulle vettä niin että kastike pysyy sopivan paksuna. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

.... tässä pihvit hautuvat paistinpannulla....