CIMG9010-normal.jpg

Sain naapurilta ison kesäkurpitsan ja siitä onkin nyt riittänyt moneen herkkuun. Tässä pikainen lisuke liharuoalle.

Paistetut kesäkurpitsaviipaleet

kesäkurpitsaa ½ -1 cm paksuisina viipaleina

leivitykseen    kananmunaa ja korppujauhoja + mausteita (laitoin suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta... mitä nyt itse kukin haluaa laittaa. Parmesan juustoraastekin passaisi oikein hyvin korppujauhojen sekaan antamaan lisämakua.

paistamiseen rasvaa (laitoin rypsiöljyä + voita nokareen)

 Kasta kesäkurpitsaviipaleet ensin munaseoksessa ja sitten maustetussa korppujauhossa. Anna leivityksen pinnan kuivahtaa. Paista pannulla keskikuumalla pannulla kauniin ruskeiksi ja samalla kesäkurpitsa kypsyy....älä paista liian pehmeiksi lötkyiksi....

 

CIMG9013-normal.jpg

Me nautiskelimme kesäkurpitsaviipaleista tällaisen aterian osana.