Kalakeitto on yksi lempparikeitoistamme... tällä kertaa tein juustoista kalakeittoa
Juustoinen kalakeitto
sopivasti vettä (= sen verran että kasvikset just ja just peittyvät)
750 g pss peruna&keittokasviksia (Apetit)
2 pientä sipulia -> hienonna
2 dl ruokakermaa
400 g pakasteseitä -> paloittele
1 pkt =250 g Koskenlaskijajuustoa, viherpippuri -> leikkaa paloiksi
1 pss ( = 180 g ) pakastettuja katkarapuja (vähemmänkin piisaa ja jos ei tykkää katkaravuista, voi ne jättää kokonaan poiskin...hyvää keittoa tulee silti)
ruohosipulia
tilliä
currya
aromat-seosta
suolaa
(muutama kokonainen viherpippuri....vaan minulla ei nyt sattunut olemaan)
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää siihen kypsymään kasvikset + sipuli. Kypsennä n. 10 min hiljaisesti keitellen. Lisää kalapalat kypsymään. Lisää lähes kypsään keittoon ruokakerma, katkaravut ja paloiteltu sulatejuusto ja kypsentele varovaisesti välillä sekoitellen niin että juusto sulaa.... Mausta keitto vasta valmiina.
Tykättiin paljon tästäkin kalakeitosta.....teen ihan takuulla uudemmankin kerran.
Kommentit