CIMG7823-normal.jpg

Olen aina liputtanut suomalaisuuden perään, vaan pitipä muutaa mieltäni.....

Ruotsalaisia kun kauppaan tuli, niin pitihän niitä sillon viikkoja sitten heti ostaa. Ja yllätyin kyllä sangen positiivisesti.... taiten kun perunat keitteli ja jätti ne pikkasen napakan koviksi, oli herkku taattu. Sekin aiheutti hämmästystä että kuori lähti pesemässä ja hinkkaamalla juuresharjalla sangen helposti, ihan kun perunat olis just maasta nostettu...ja yhtä hyvin lähti muutaman päivän jääkaappisäilytyksenkin jälkeen.

Kastikkeena on ihan vaan yhen sortin voikastike; voita, vettä, sipulia varsineen, suolaa, pikkasen vaaleaa kastikesuutustetta (ei toki ole välttämätön).... ruokakermaakin joskus kastikkeeseen lorautan, vaan en nyt.

Hyviä olivat, vaan nyt on kotimaisten vuoro...