Ulkonäöllisesti eivät voittaisi kauneuskilpailuja, vaan ihanan makuisia ja helppotekoisia. Viime kesän aikana tuli tehtyä näitä lisukkeeksi aika useinkin...




Tarvitaan Jumboherkkusienien lakkeja (jalkaosan voi käyttää muuhun.... paistaa vaikka sipulin kanssa ja pippuroi +suolaa ja syö leivän päällä) ja hyvää sinihomejuustoa. Uunissa 200-225 asteessa n. 15 min. Ovat kylmänäkin ihania.



Mm. uusien perunoiden, voisipulikastikkeen ja paistetun possun sisäfileen kanssa syötiin auralla täytettyjä herkkusieniä.





Possun sisäfileet valmistin tähän tapaan, mausteita laitoin aika ronskilla kädellä.... ennen uuniinlaittoa voitelin lihan pinnan joka puolelta seoksella missä oli
n. 1 rkl öljyä
n. 1 rkl tomaattipyrettä
n. 1 rkl makeaa chilikastiketta
½ tl sokeria
n. ½ rkl punaviinietikkaa

-> kaikki vaan sekaisin ja lihan pintaan. Tästä määrästä piisasi hyvin 2 possun sisäfileeseen.



Neljä nälkäistä istuutui pöytään kauniina heinäkuisena päivänä ruokailemaan ihan pitkän kaavan mukaan. Tuloksena oli että tästä lihamäärästä jäi ihan muutama siivu iltanaposteluun.