Joskus vaan tekee mieli ihan näin simppeliä kalaruokaa ja nimenomaan seistä tehtynä....

 

Pannulla pasistettu sei

400 g pkt seifileitä

1 muna + tilkka vettä

1 dl korppujauhoja

suolaa

sitruunapippuria

paprikajauhetta

Rasvaa paistamiseen ( käytän yleensä öljyä + voita)

 

Ota kalapkt sulamaan jo vaikka edellisenä päivänä jääkaappiin. Irrota fileet toisistaan ja leikkaa ne paloiksi.

Riko muna esim syvälle lautaselle ja sekoita tilkka vettä sekaan. Tee maustettu korppujauhoseos toiselle lautaselle. Kasta kalapalat ensin munaseoksessa ja sen jälkeen korppujauhoseoksessaa. Paista kalat rasvassa paistinpannulla riittävän miedolla lämmöllä ettei pleivityspinta tummu liikaa. kunnon paistopinta pitää kuitenkin tulla....se kultainen keskitie pitäisi paistamisessa löytää...

 

Helppoa ja hyvää...