Helppoa ja hyvää ja täytevalikoimaa vaihdellen, tulee aina eri makuisia.... ja nopeitakin ovat tehdä, vaikka isommallekin porukalle.

Kylmäsavulohirulliin tarvitaan; pehmeää, helposti rullautuvaa rieskaa ( minä käytän kaupasta ostettua), vihreää salaattia, kreikkalaista valkosipulituorejuustoa ( tai muuta mieluista), paketti kylmäsavulohta ja sitruunapippuria

-> voitele rieskat juustolla, levitä kala ja salaatinlehdet päälle, mausta vielä halutessasi sitruunapippurilla ja rullaa napakaksi rullaksi. Leikkaa rulla kahtia ( tai pienempiin suupaloihin)

 

... ja lihaversiona oli  tällä kertaa tällaisia....

Rieskarullat kinkkutäytteellä; pehmeää rieskaa, sulatejuustoa (maustamaton), tuoretta persiljaa, salaatinlehtiä ja pippurista kinkkuleikkelettä

-> voitele rieskat sulatejuustolla, levitä täytteet päälle ja rullaa napakaksi rullaksi. Leikkaa kahtia (tai pienemmiksi suupaloiksi)