Helpot ja nopeat kesäruoat jatkuvat....

Possun sisäfilettä kera uunissa reilusti tuoreilla yrteillä maustettuja kasviksia.

Pinaatinlehdet (omasta kasvatuslaatikoista) laitoin vasta tarjollepano vaiheessa, koska tykätään pinaatista kuumentamattomana...

Liha on maustamaton possun sisäfile...ihan muutaman ohuen kalvon otin siitä pois. Ruskistin öljytilkassa pinnalta kuumalla paistinpannulla, suolasin ja pippuroin pinnat. Lihalämpömittarinkin tökkäsin lihaan, ettei tulisi kypsennettyä liian kuivaksi.

Kasviksissa on; bataattia, punasipulia, kesäkurpitsaa, valkosipulia viipaleina, tuoretta basilikaa ja timjamia, suolaa, mustapippuria ja öljyä sekä tietenkin paaaljon sipulin vihreitä varsia. Kuoritut paloitellut kasvikset pyöräytin sekaisin mausteiden ja öljytilkan kanssa ja levitin lihan ympärille samaan vuokaan. Saivat luvan kypsyä samaan aikaan. Sitten vaan vuoka n. 180 asteiseen uuniin...kunnes kaikki kypsiä. Pikkasen laitoin vettä kasviksiin kesken kypsymisen, kun tuntuivat kuivahkoilta, enkä öljyä enää halunnut laittaa.  

Nam, nam...hyvää oli. Lisäkkeenä vielä salaattia

Jälkkärinä naposteltiin tuoreita kirsikoita... niitä onkin tullut tänä kesänä syötyä aika monta litraa