Tällaisiin ruoka/pikkunaposteluherkkuihin halutaan meillä ainakin ihan kunnon paistopinta, jotta pekonista tulee oikein rapsakkaa

Pekonilla päällystetyt lihasukkulat

½ dl korppujauhoja

1 dl maitoa ( vesikin käy)

1 muna

400 g naudan jauhelihaa

3/4 dl sipulikeittoaineksia

mustapippurirouhetta myllystä

1 iso valkosipulin kynsi raastettuna

½ tl paprikajauhetta

(suolaa?)

pekonisiivu 1/sukkula (8 kpl)

Sekoita korppujauho nesteeseen ja sitten kaikkien muiden ainesten kanssa tasaiseksi seokseksi. Kypsennä seoksesta pieni nokare pannulla tai mikrossa tarkistaaksesi maku. Muotoile lihamurekeseos sukkuloiksi/pitkiksi pötkylöiksi ja päällystä jokainen pekonisuikaleella. Alku ja loppukohdat pötkylän alle, etteivät aukea.. Kypsennä 225 asteisessa uunissa kypsiksi ja ihan kunnolla ruskeiksi n. 20 min.... Minä tein tästä annoksesta 8 isoa sukkulaa ja just riitti 1 iso  pekonisiivu yhden kääryleen pinnottamiseen.

... sukkulat menossa uuniin...