Feta-jauhelihapihvejä piti jo aikaisemmin tehdä..... mutta silloin ohitse kiilasivat nämä pihvit, joten nytpä sitten tein fetapihvejä..... tai oikeastaan salaattijuusto-jauhelihapihvejä minun tekemäni olivat.... aikamoinen nimihirviö

Juustoiset jauhelihapihvit ( fetajuustopihvit)

( 5 pihviä)

300 g jauhelihaa

½ dl korppujauhoja

1 dl maitoa ( tai vettä)

2-3 rkl sipulikeittojauhetta

1 muna

100 g murustettua fetaa/salaattijuustoa

½ tl paprikajauhetta

mustapippurirouhetta myllystä

(1 valkosipulin kynsi hienonnettuna)

Sekoita maito ja korppujauhot sekaisin. Yhsitä kaikki muut ainekset sekaan. Paista pieni koepala vaikka mikroaaltouunissa ja tarkista maku. Muotoile pihveiksi ja paista ne 200-225 asteisessa uunissa  15-20 min.

Me söimme pihvit lämpimien kasvisten, perunasoseen ja ihanan hapokkaan tomaattilisäkkeen kanssa.

Nam