Jonkin sortin muunnos täytetystä kesäkurpitsasta....

Kesäkurpitsakupieihin ( 4 annosta) tarvitaan;  isoa kesäkurpitsaa 3-4 cm viipaleina 4 kpl, täytteeksi 2 isoa tomaattia kuutioituna, iso valkosipulin kynsi, mustapippurirouhetta, jotain kuivattua yrttiä esim basilikaa, pitsamausteseosta, suolaa, öljyä  ja 1 pallo mozzarellajuustoa ( 125 g).

Kuopase lusikalla osa kesäkurpitsaviipaleiden sisustaa pois ( käytin kesäkurpitsaleipään). Täytä kuoppa kekomaiseksi tomaattilla ja ripottele mausteita REILUSTI väliin ja päälle, lorauta vielä öljyä päälle. Kypsennä kuppeja n. 200 asteisessa uunissa n. 20 min. Lisää viipaloitu juusto päälle ja pidä vielä uunissa, niin että juusto sulaa . Minä laitoin grillivastuksen uunista päälle, niin saivat nopeasti hieman väriäkin pinnasta.

Nautitaan sellaisenaan salaatin ja leivän kera tai osana ateriaa.... me söimme kesäkurpitsakuppeja osana broileriateriaa. Minä tykkäsin näistä tietystikin enmmän mitä muut meillä.... mausteita laitan vaan ensi kerralla reilummalla kädellä.

Olispas ollut vielä jotain sieniä laittaa täytteen sekaan

... tämän näköisinä kupit menivät uuniin kypsymään ennen juuston laittamista pääälle.