Helpot ja nopeatekoiset kesämössöt jatkuvat....

Ulkonäöstään huolimatta tämä oli meistä hyvää

Jauhelihakasvispata

1 pieni valkokaali ( painoi n. 700 g)

öljyä tai muuta rasvaa paistamiseen

300 g jauhelihaa

2 sipulia

1 vihreä kesäkurpitsa

n. 1 dl vettä

2 dl pakastemaissia

siirappia

suolaa

rouhittua mustapippuria

paprikajauhetta

soijakastiketta

suolaa

lihaliemikuutio/fondia

100 g Koskenlaskija-sulatejuustoa ( voimakas)

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli isossa paistokasarissa. Lisää paloiteltu valkokaali, kaikki mausteet ja vesi sekaan ja anna padan hautua kannen alla välillä sekoitellen n. 10 min. Lisää pataan suikaloitu/kuutioitu kesäkurpitsa ja kypsennä taasen n. 10 min.  Lisää pataan pakastemaissit ja sulatejuusto palasina ja kuumenna niin että juusto sulaa ja maissit kuumenevat.Tarkista ruoan kypsyys ja maku... Tarjoa lisänä (sokeroitua) puolukkasurvosta.

Tällaista ruoka oli ennen juuston lisäämistä....hyvää olisi ollut ihan tällaisenäänkin....