Tämäkin suolainen pikkuruoka on ollut jo kauan kokeiltavien listalla. Sellaista tavis suolaista pannaria olen kyllä useinkin tehnyt eli raaka pannaritaikina pellille ja siihen päälle sitten kypsä jauheliha, kinkku tms, paprikaa tms  ja juustoraastetta päällimmäiseksi ja sitten paistumaan. Tämä ohje on kuitenkin tyystin erilainen... nyt kokeiltavan ohjeen yhytin Kirsillä ekan kerran....

Täältä minä ohjeen bongasin, Kirsi kertoo ottaneensa sen täältä.

Jauhelihapannukakku

(iso pellillinen)

½ kg jauhelihaa

1 pss sipulikeittoa

1 prk kermaviiliä

taikina:

6 dl maitoa

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

n. ½ tl suolaa ( voisiko olla hieman enemmän?)

pinnalle:

2 dl juustoraastetta

Sekoita sipulikeitto ja kermaviili ja anna turvota n. 10 min. Sekoita ne hyvin jauhelihaan ja paista pannulla murumaiseksi.

Sekoita taikina-ainekset keskenään ja anna turvota n. 15 min.

Levitä jauheliha leivinpaperin päälle uunipellille, kaada taikina jauhelihan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa n. 30 min.

Pannari oli hyvä sekä kylmänä että lämpimänä.... itse tykkäsin enemmän lämpimänä ja niinkin omituisen lisäkkeen kuin sokeroidun puolukkasurvoksen kanssa

Pannaria kannattaa kyllä kokeilla...hyvää vaikka ihan tavallisen vihersalaatin kanssa.

Minä varmaan ymppään tähän pannariin ensi kerralla sekaan jotain kasviksia...paprikaa, pursoa tms lisäksi ja lihaa vähän vähemmän.....