Jo jonkin aikaa sitten tein tällaisen ihan tavallisen täytekakun....

Kakussa on 4 munan vaalea sokerikakkupohja, ohje täällä.

Täytteenä on toisessa välissä "mansikkamössöä" ja sen päällä kinuskikastikkeella  maustettua vispikermavaahtoa. Toisessa välissä on säilykepersikoita ja päällä sitruunarahka-kermavaahtoseosta. Kostutus on tehty sitruunanmehulla terästetyllä omenatäysmehulla.

Kakun päälle ladoin pinnan täyteen hedelmiä ja niiden päälle tein kiilteenhyytelösokeripakkauksessa olevalla ohjeella ( 2 dl vettä + 1 dl hyytelösokeria). Kakun reunoilla ohut kerros vispikermavaahtoa ja sen päällä pursotukset.

Kakusta tuli sen verran korkea, että laitoin alareunaan mantelirouhetta madaltamaan kakun ulkonäköä... hämäystähän se tosin vaan on

Vaikka kakku oli ympärysmitaltaan aika pieni, meni reunan pursottamiseen n. 5 dl kermaa -> vaahto, sen verran isolla tyllalla tein pursotukset.