Ihan tavallista hedelmä-kermakakkua.... laktoosittomana ja gluteenittomana tummalla pohjalla.....

Täytekakussa on pohjana 2 kpl gluteenittomia käärötorttulevyjä -> 3 kerrosta, keskimmäinen kerros kahdesta osasta koottuna.

Yhden levyn ainesuhteet: 4 munaa+1½ dl sokeria+1½ dl perunajauhoja+2 rkl kaakaojauhetta+1 tl leivinjauhetta.

Munat ja sokeri vatkataan paksuksi vaahdoksi, siihen yhdistetään keskenään sekoitetut kuivat ainekset siivilän läpi laitettuina ja sekoitetaan niin ettei tule paakkuja. Paistetaan pellillä leivinpaperin päällä 5-8 min 200-225 asteisessa uunissa . Kumotaan , jäähdytetään ja leikataan halutun malliseksi pohjaksi.

Täytteenä on yhdessä välissä sipaisu aprikoosihilloa, päälle valutettuja hienonnettuja säilykeaprikooseja 1 prk  ja sen päälle levitettynä laktoositonta kermavaahtoa kinuskilla ( keittelin laktoosittomasta vispistä) maustettuna. Toisessa välissä ohut sipaisu lemon curdia, päällä säilykeananasta ja vaniljalla  maustettua laktoositonta kermavaahtoa. Kostutusnesteenä käytin jälleen spriteä.

Päällä kakussa on laktoositonta vispivaahtoa makeutettuna sokerilla ja koristeena vaan  hedelmiä (säilykemandariini, vihreä viinirypäle ja ananas) hyvin valutettuina/kuivattuina.