Pitkästä aikaa tuli viikolla tehtyä pannukakkurullaa.Täytteen ainekset muotoutuivat mitä-kaapista-löytyy-periaatteella. Pohjana helppo sekoitettava pannukakkutaikina.

Pannukakkurulla

Pohja:

4 munaa

4 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

(muita mausteita esim valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria.... tällä kertaa en laittanut, vaan maustoin täytteen voimakkaaksi)

Täyte:

400 g jauhelihaa

1 iso sipuli hienonnettuna

½ punaista paprikaa kuutioina

n.100 g ruohosipulituorejuustoa

2-3 rkl tomaattipyrettä

suolaa

pitsamaustetta

mustapippuria myllystä

valkosipulin kynsi

Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja paista reunallisella uunipannulla leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa n. 20 min. Kumoa pohja.

Valmista täyte. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit sekaan kypsymään.  Lisää kaikki muut täytteen ainekset ja anna seoksen kypsyä n. 5 min. Tarkista maku. Jos täyte tuntuu liian paksulta, lisää tilkka vettä.

Levitä täyte pohjalle ja rullaa käärötortun tapaan napakaksi rullaksi.

Halutessaan rullan voisi vielä kuorruttaa juustolla....minä en nytkään tehnyt sitä vaan viipaloin ja rullan ja ruvettiin heti syömään

Pikkasen erilaisen munakaskääryleen ohjeen löydät täältä linkin takaa.