Laitetaanpas tällainenkin lihamurekeohje talteen tänne, ainakin itseä varten....

Lihamureke
 
1 dl korppujauhoja
2 dl kermaviiliä + 1 dl vettä
1 pss sipulikeittoaineksia ( 63 g pussi)
1½ dl juustoraastetta
2 munaa
400g nautajauhelihaa
1 pieni prk herkkusieniä ilman lientä ( leikkaa purkissa saksilla pienemmiksi)
½ tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
 
Sekoita nesteet ja korppujauho sekaisin ja lisää kaikki muut ainekset ja sekoita massa sekaisin. Kypsennä massasta pieni pala mikroaaltouunissa tarkistaaksesi maku. Kaada seos uunivuokaan, tasoita pinta ja kypsennä mureke n. 200 asteisessa uunissa n. 50 min (murekkeen paksuus?) Leikkaa haluamasi mallisiksi paloiksi.
 
Huom. Jos teet tällä ohjeella perinteisen murekepötkön, jätä vesi pois kokonaan ja laita vaan kermaviili nesteeksi.