Ihan muunlaista ruokaa oli tarkoitus kypsistä kananpojan sisäfileistä tehdä, mutta tällaista tuli monestakin syystä.... Tikka Masala maustepussi on odottanut kaapissa käyttöä jo pitkään...

1242147142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kastikeruoka on tehty ihan summan mutikassa mututuntumalla, ei siis maustepussissa olevilla ainesuhteilla.

Suurin piirtein näin kastikkeen tekeminen eteni..... kiehautin vettä + ruokakermaa lorauksen kattilassa, suurustin vaalealla Maizenasuurusteella ja maustoin murto-osalla tikka masala maustepussin sisällöllä. Sitten vaan kypsät kananpojan sisäfileet sekaan lämpenemään ( pakkauksessa oli 250 g). Meni ainaskin 10 min ruoanlaitossa.... 

Sen verran maustepussissa olevaa ohjetta katsoin jälkeen päin että huh huh jos olisin laittanut niin runsaasti mausteseosta, olisi tainnut ruoka jäädä meiltä syömättä. Tällaisena hieman miedompana versiona kastike maistui hyvälle herneillä höystetyn keitetyn riisin ja salaatin kera. Tehdään toistekkin.