2150670.jpg

Tähän tarvitaan kohonnutta tavallista pullataikinaa levyksi kaaviloituna ja sen päälle täytteeksi rommi-rusinarahkaa + lisää rusinoita, mantelirouhetta ja sokeria. Rullataan ja leikataan sopivan pituisia pätkiä ( vuoan korkeuden mukaan). Minä halusin paistaa bostonpullan tavallisessa torvellisessa kakkuvuoassa, joten laitoin leikatut rullat voideltuun kakkuvuokaan ( 2 litran vuoka täyttyi 10 palalla). Pulla kohotetaanhyvin, pinta voidellaan munalla ja pulla paistetaan n. 175 (lopussa nostin lämpöä vähän). Minulla oli tämä uunissa n. ½ tuntia ja ihan kypsää oli. Jäähytetään vuoassa hetki ja kumotaan. Koristeeksi laitoin kahvi-tomusokeriseosta + rommiaromia mausteeksi seokseen. Ja tarkoituksella pohjapuolelle, ihan vuokan muodon takia....

2150669.jpg

Osasta pullataikinaa tein vuokapullia. Täytteenä ihan samaa mitä Bostonpullassakin on. Olivat ihan jänskän makuisia....