1944738.jpg

Porsaan sisäfilettä aprikoosi-rakuunakastikkeessa

1 maustamaton porsaan sisäfile (n. 450 g)

rasvaa paistamiseen

2 dl ruokakermaa (15%)

n.1 dl vettä

1-2 tl kuivattua rakuunaa

n.1 tl sitruunapippuria

n. ½ tl suolaa

8 säilykeaprikoosin puolikasta ( ilman näitäkin kastike oli oikein maukasta)

Puhdista file ja viipaloi se n. 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Paina viipaleet ohuemmiksi käsin. Ruskista viipaleet paistinpannulla molemmin puolin. Lisää pannulle vesi + kerma ja mausteet. Kypsennä kannen alla n. 15 min. Valele/käännä lihapalat mikäli ne eivät ole kokonaan nesteen peitossa. Lisää pannulle aprikoosinpuolikkaat ja anna ruoan hautua vielä n. 5 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 3-4 annosta.