Kuorrutetut lihapiirakat voi tehdä ihan kaupan lihapiirakoista tai kotitekoisista, kuten minä tein. Päällysetkin voi valita omien mieltymysten mukaan. Eivät ole mitään kevyttä syötävää....mutta hyvää!

1902861.jpg

Kuorrutetut lihapiirakat

lihapiirakoita ->halkaise ja laita uunipellille leivinpaperin päälle

Levitä päälle sinappia ja ketsuppia.

Sitten jotain kokolihaleikkelettä ( minä laitoin possun kinkkufilettä)

Päällimmäisenä oikean puoleisessa lihapiirakan puoliskossa on emmentaljuustoraastetta ja vasemman puoleisessa on mozzarellaviipaleita reilusti + ihan vähän emmentalia.

Sitten uunissa lämmitys/ruskistus 225 n. 10 min. Minä laitoin grillivastuksen lopusssa päälle muutamaksi minuutiksi.

Päälle vielä kurkkusalaattia ja tuoretta. Kurkkusalaatin voisi laittaa myös juuston alle ennen kuorruttamista, mutta meillä tykätään siitä enemmän näin kylmänä .... ja sitten heti syömään.