1846369.jpg

Suolakurkulla höystetyn possunlihakastikkeen kanssa syötiin riisiä ja keitettyä kukkakaalia ja porkkanaa... tälläkertaa ei pakastealtaasta, vaan ihan ite alustalähtien keittäen...kyllä olivatkin hyviä, on siinä iso ero!

Suolakurkulla höystetty possunlihakastike

300 g pkt  possun raakoja kinkkusuikaleita

rasvaa ruskistamiseen

1 iso sipuli

vettä

suolaa,soijakastiketta, sinappia, mustapippuria myllystä, (½ lihaliemikuutio)

ruskea kastikesuurusta ( esim Maizena)

½ prk smetanaa

2 pientä suolakurkkua paloiteltuna

Ruskista lihasuikaleet ja hienonnettu sipuli. Lisää vettä niin että lihat peittyvät ja mausteet. Kypsennä liha pehmeäksi ( minä hauduttelin noin tunnin) Suurusta kastike suurusteella sakeaksi. Lisää smetana ja suolakurkkukuutiot ja kuumenna kastike vielä kiehuvaksi. Tarkista maku.