1488862.jpg

Itse tehtyjen pitaleipien täytteenä on kebab-lihaa + kasviksia (vihreä salaatti, kurkku, tomaatti, paprika, kurkkusalaatti) ja kahdenlaista ( kermaviilikastike ja kaupan taco-salsa) kastiketta...

1488853.jpg

Pitaleivät tehty tällä aikaisemmasta postauksesta löytyvällä ohjeella.

Ihan hyvin kohosivat ontoiksi kaikki 8 pohjaa.

1488857.jpg

Kebabin tein tällä kertaa pelkästään naudan jauhelihasta hieman vähemmillä mausteilla mitä aikaisemmin.

( 1.4 kg naudan jauhelihaa + 3½ tl mustapippurirouhetta+3 tl paprikajauhetta+3 tl valkosipulijauhetta+4½tl suolaa+4½tl aromat-seosta +1dl öljyä)

Aikaisempia kebabkokeilujani löydät esim. täältä tai täältä.

Kyllä oli paljon hankalampaa leikattavaa kebab kun se ei ennättänyt kunnolla jäähtyä kun piti päästä syömään... yleensä olen paistanut kebabpötkylän jo edellisenä päivänä ja se on ollut jääkaapissa tekeytymässä yön yli  jolloin siitä on saanut leikattua todella ohuita suikaleita.

1488860.jpg

1488866.jpg

Kyllä oli hyvää!