1221404.jpg

... me söimme suklaavohvelit aprikoosihillon ja suklaisen kermavaahdon kera ( kermavaahtoa+sokeria+kaakaojauhetta) Keltaise koristeet ovat appelsiinin makuisia koristeita...

Suklaavohvelit

(10 kpl normaalin kokoisia vohveleita)

50 g rasvaa

60 g tummaa suklaata

3 dl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

2 rkl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

2 munaa

4 dl maitoa

rasvaa/öljyä paistamiseen

Valmistaminen

- sulata rasva ja suklaa ja jätä jäähtymään

- mittaa kuivat ainekset kulhoon, lisää  maito ja sekoita seos heti tasaiseksi taikinaksi

- erota keltuaiset ja valkuaiset

- lisää keltuaiset ja suklaaseos taikinaan

- vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja yhditä taikinaan

- jos haluat taikinasta vielä tummemman väristä niin lisää 2 tl tummaa kaakaojauhetta taikinaan 

huom. taikina ei ole kovin makeaa, joten maistele sitä ja lisää halutessasi sokeria

- paista vohvelipannulla tavalliseen tapaan vohveleiksi ( tällä ohjeella tulee 10 kpl vohveleita)

- tarjoa heti jonkin hillon/marjojen ja esim. suklaisen kermavaahdon kera