Sunnuntaisin meillä syödään hyvin usein kokolihaa... tällä kertaa babyleikkeitä possun ulkofileestä tehtynä.
Aterialla pieniä possun ulkofileleikkeitä, juustokermaperunoita ja salaattia.
Possunleikkeet ulkofileestä: Possun ulkofilettä, kananmunaa, korppujauhoja, sinappia, suolaa, pippuria, paprikajauhetta
- viipaloi liha ja nuiji lihanuijalla tms. muovin läpi ohuiksi
- sivele pullasiveltimellä sinappia molemmin puolin
- tee yksinkertainen leivitys: eli kastele lihaviipaleet lautaselle rikottuun kananmunaan ja sitten korppujauhe-mausteseokseen
- paista paistinpannulla, ikävä kyllä aika runsaassa rasvassa.... varo että leivityspinta ei pala, paistoaika pari minuuttia molemmin puolin... kokeile haarukalla pistämällä... kun liha tuntuu pehmeältä on se kypsää
Juustokermaperunat:
pakasteperunasuikaleita, suolaa, pippuria, paprikajauhetta, ruokakermaa, juustoraastetta
-> matalaan uunivuokaan ja paistumaan lähes 200 asteiseen uuniin reilu ½ tuntia
Kommentit